De kinderen

Groep 1, 2

In groep 1/2 zitten 16 kinderen. In groep 1 zitten  9 kinderen en  in groep 2 zijn dat er zeven..

Wij werken met thema’s, zoals de seizoenen, familie, bijen enz.. Daar zijn ook foto’s van te vinden op deze website.

Juf Sietsche Atsma en juf Marrit Molenaar dragen samen zorg voor deze groep.

Groep 3,4

Welkom in groep 3 en 4!

Groep 3 en 4 bestaat uit 13 kinderen. In groep 3 zitten zeven  kinderen en groep 4 bestaat uit zes kinderen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag staat juf Janke voor de groep. Op de maandag en vrijdag is juf Pauline in de groep.

In groep 3 staat leren lezen centraal. Hiervoor gebruiken we de methode ‘Lijn 3’.   Ook leren de kinderen schrijven en rekenen.

In groep 4 gaan we natuurlijk door met het leren lezen. De vakken taal, spelling en begrijpend lezen zijn nieuw voor de kinderen.

Via de website kunt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in de klas en waar we mee bezig zijn.

We gaan er een leerzaam en gezellig jaar van maken.
Juf Janke en juf Pauline

Groep 5,6

Dit schooljaar zitten  er 17 kinderen in groep 5 (11) en 6 (6).

Groep 7,8

Wij zijn de leerlingen van groep 7 en 8.
We zitten dit jaar met 18 leerlingen in de bovenbouw; 9 in groep 8 en 9 in groep 7.

Natuurlijk gaan we dit schooljaar weer hard aan de slag met de verschillende schoolvakken.